Op zoek naar duurzame woning?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     duurzame woning
 
Schooltv: Nulenergie-woningen Welke energiebesparende maatregelen zijn er?
Door de zwarte kleur wordt veel zonne-energie opgenomen. Naast energiewinning kun je ook op verschillende manieren energie besparen. Door natuurlijke lichtinval en dus veel zon in huis, kan de verwarming lager worden gezet worden en het licht overdag uit worden gelaten.
Duurzame Huizen Route.
Zoek een duurzaam huis bij jou in de buurt. Bekijk alle 1064 duurzame woningen in heel Nederland. Terugblik Duurzame Huizen Route 2017. Lees de ervaringsverhalen. Meld ook je huis aan. Verkiezing duurzaamste huis 2018. Tweets door @NDHroute. Meer dan 1000 duurzame verhalen in heel Nederland!
Duurzaam huis bouwen met Buitenhuis Villabouw.
Meer over een energieneutraal huis bouwen Meer over een duurzame woning bouwen. Onze brochure ontvangen? Op deze website geven wij u graag een eerste indruk van wat wij voor u kunnen betekenen als wij voor u een villa ontwerpen en bouwen.
Huis duurzaam maken Vereniging Eigen Huis.
Toggle navigation menu person person. Vereniging Eigen Huis staat voor duurzaam en betaalbaar wonen. Wij helpen u graag op weg. Als huiseigenaar heeft u verschillende vaste woonlasten. Kunt u deze lasten nog opbrengen als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt of met pensioen gaat?
Duurzaam renoveren l waarom geld besparen op je woning 2018.
Het huis isoleren en dan vooral het dak isoleren is de makkelijkste manier van een duurzame renovatie maar als dat allemaal al gedaan is dan is zonnepanelen een goede volgende stap als verbouwing. 26 februari 2013 op 1420.: Beste Peter, Is er al wat bekend in het woonakkoord over de subsidies voor energiebesparende maatregelen en duurzame woning verbetering?
Je eigen duurzame woning bouwen BinnensteBuiten.
We kijken binnen bij een gezin in Amsterdam Noord. Zij hebben een bijzondere duurzame woning gebouwd. Achter een duurzame houten buitenkant huist een ingenieuze gedraaide trappenconstructie. Deze constructie verbindt alle ruimtes in het huis met elkaar. Laat je reactie achter.
Duurzaam wonen in Nederland Voor de Wereld van Morgen. Logo. Fill 1. Fill 1. Instagram.
De Tiny House Movement is over komen waaien uit Amerika en inmiddels ook in Nederland razend populair. Het aantal aanbieders groeit de afgelopen jaren dan ook gestaag: Sustainer Homes, MHome, Finch Buildings en Tiny Tim bieden allemaal een duurzame, kleinere woning.
DuurzaamWonen.nl Eco Free Woning.
De bouw laten wij uitvoeren door regionale bouwbedrijven die zijn gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Zo wordt uw duurzame droomwoning met respect voor het milieu gebouwd. ik wil meer weten. Deze woning is ontworpen voor in gezin dat in Goutum wil wonen.

Contacteer ons