Resultaten voor duurzame woning bouwen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     duurzame woning bouwen
 
Duurzaam bouwen met Zijlstra Bouw BV, Berlikum, Friesland, Noord-Nederland.
Op dit moment zijn we bezig om het duurzame bouwen door te voeren in onze organisatie. Een duurzaam gebouw moet idealiter.: schaarse materialen besparen. een gezond binnenmilieu hebben. weinig hinder opleveren wat betreft licht, geluid en dergelijke. niet tot vervuiling leiden, zoals bijvoorbeeld CO2-uitstoot. uit materialen bestaan die men kan hergebruiken. Tevens zijn we op dit moment bezig met de ontwikkeling van een passief huis. Een passiefhuis is een zeer energiezuinige woning gericht op een goed winter en zomercomfort.
Richtprijs bouwkosten vrijstaande woning Nico Dekker ontwerp Bouwkunde.
Video blog voor Klaver Makelaardij. AIA-Architectuurprijs 2017 in Langedijk. Woonhuis plan Vaart in Alkmaar. Oplevering bedrijfspand Stammis Horecaverhuur. Streekeigen, eigenzinnige duurzame gebouwen. Bureau: Nico Dekker Ontwerp Bouwkunde. Bouwbudget vrijstaande woning. Richtprijs bouwkosten vrijstaande woning. Mansardekap woning ontwerpen. Schilddak woning ontwerpen.
Een duurzaam huis laten bouwen duurzame woning Blauhuis.
Een duurzame woning bouwen volgens een duurzaam ontwerp. Met houtskeletbouw kun je de duurzame woning bouwen die je zelf wilt. En als je het in de toekomst eens anders wilt, dan zijn wanden snel en betaalbaar te verplaatsen of te verwijderen.
Veel gestelde vragen duurzaam bouwen Poortinga Bouw.
Een duurzame woning behoudt bovendien haar waarde voor langere tijd en is daarom een goede investering in de toekomst. Is duurzaam bouwen duurder? Vergeleken met een gewone woning zijn de bouwkosten van een duurzame woning hoger. Maar daar staat tegenover dat uw woonlasten lager zullen zijn m.n.
Bruggemann Energiezuinig duurzaam bouwen Passiefhuis, Houtskeletbouw, Energiebewust Home.
Belangrijke hindernis om zelf te gaan bouwen is het feit dat het hele bouwproces vaak wordt gezien als gecompliceerd, tijdrovend en onzeker. Tel daarbij op dat het een flinke financiële investering vergt zeker bij de hoge grondprijzen in Nederland en de beslissing om toch maar voor een bestaande woning of voor een nieuwbouwwoning van een projectontwikkelaar te gaan, is dan al snel genomen. Dat is jammer, want met een betrouwbaar, deskundig bouwbedrijf, dat u de zorgen uit handen neemt en u niet opzadelt met onzekerheden is zelf bouwen een stuk overzichtelijker! Brüggemann is zo'n' bouwbedrijf: wij bestaan al bijna 60 jaar en inmiddels heeft de derde generatie van de familie de leiding. We bouwen niet alleen in Duitsland, maar ook in ons omringende landen zoals Frankrijk, België, Noorwegen en Nederland. Ons traditionele, maar toch uiterst moderne bedrijf, heeft zich sinds jaar en dag gespecialiseerd in de bouw van duurzame, zeer energiezuinige ook passiefhuizen, houten huizen.
bouw uw eigen huis Tangramhuis.
Bij het bouwen van uw tangramhuis houden we rekening met de stand van de zon en met de juiste bekleding van de gevels. Bekijk de vele mogelijkheden in onze catalogus Series. Op dit moment realiseert tangramhuis een particuliere woning in Soest.
Duurzaam huis bouwen? Variahuis.
Met het bouwen van een huis kunt u op drie manieren energie besparen.: door het energieverbruik te beperken. Beperk het energieverbruik door verspilling tegen te gaan. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ramen, dak, vloeren en gevels goed te isoleren. Hoe beter de isolatie van uw woning, hoe minder energie het kost om uw huis efficiënt en langdurig te verwarmen. Ook een compacte vorm van uw woning beperkt het energieverbruik. U kunt uw huis zelfs energieneutraal maken. In een energieneutraal huis wekt u op jaarbasis evenveel energie op dan de hoeveelheid energie die u er verbruikt. Om dit te bereiken moet u slimme, innovatieve technieken toepassen waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om energie tijdelijk in of rond uw huis op te slaan. door duurzame energie te gebruiken.
Duurzaam wonen in een passiefhuis? Bel ons Inova Huis.
Ook voldoet een Inova Huis aan de normen van het Nederlandse bouwbesluit. Behalve het leveren van het huis kunnen wij u uiteraard ook begeleiden in het hele proces van ontwerp tot en met bouw. Wij hebben daar de kennis voor. Snel en schoon bouwen.

Contacteer ons